Kunstig Intelligens

Kunstig Intelligens

Kunstig intelligens har blitt et godt verktøy for utrolig mange i løpet av de siste årene. Bare flere og flere jobber blir overtatt av roboter, og mange mister jobben, eller får Andr oppgaver i bedriften, enn de hadde før. I den forelesningen vi hadde om kunstig intelligens lærte jeg utrolig mye om hvor langt de egentlig har kommet i forhold til å robotisere ulike oppgaver.

Med kunstig intelligens kan man gjøre ulike arbeidsoppgaver mere effektive, samtidig som man bruker mindre arbeidskraft på oppgavene. Jeg jobber selv i et firma som heter Propell.ai, hvor de selger ulike løsninger som ved hjelp av kunstig intelligens har blitt digitalisert, hvor man da trenger mindre godkjenninger og personer til å se over før oppgavene er fullført.

I forelesningen fikk jeg et innblikk i hvor mye som egentlig har blitt robotisert i løpet av årene, og jo lengre vi kommer, jo mer kommer til å bli satt vekk til roboter, istedenfor mennesker. Robotene som utfører ulike oppgaver er jo på flere nesten like gode, eller bedre enn det menneskene er, noe som egentlig er litt skremmende.

Kunstig intelligens, eller AI er en måte å effektivisere ulike oppgaver, i Propell.ai selger de ulike løsninger som inngående faktura, hvor du lærer opp roboten til å håndtere fakturaene. Til slutt kan roboten gjøre jobben som du tidligere trengte en person til å gjøre, det eneste du må gjøre er å godkjenne og sende fakturaen.

Det er veldig spennende hvordan man kan robotisere ting, og gjøre ulike oppgaver mer effektive, dette gjør at man bruker mindre tid på enkelte ting, og kan bruker mer tid på andre ting som også er viktige. Alt i alt er jo dette utrolig bra for alle.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.