Hva har jeg egentlig lært i del 1 av digital markedsføring?

Hva har jeg egentlig lært i del 1 av digital markedsføring?

Nå i skrivende stund sitter jeg med min første eksamen i dette faget. Vi er nå inne i den siste fasen av del 1, hvor vi skal vurderes og deretter gå videre til neste del, samt få ny underviser. De tidligere semesterene har vi hatt eksamener de to siste månedene før semesterslutt. Da er det flere eksamen etter hverandre, og noen har også vært en uke etter hverandre. Når man får flere eksamener så tett oppi hverandre må man være fokusert og dedikert for å klare å lese til de ulike emnene, noe jeg syns har vært vanskelig innimellom.

Før vi startet dette faget fikk vi en melding fra skolen om at dette kom til å bli ett krevende halvår, jeg trodde da at Digital markedsføring var et fag som ikke skulle være så alt for vanskelig, men der tok jeg feil. Denne første delen har vært krevende og jeg må ha jobbet mye for på forstå faget, nå til eksamen. Nå er jeg godt i gang med eksamen og er veldig glad for at jeg har fulgt med i forelesninger og tatt meg tid til å lese i bøkene som Arne har skrevet.

Faget så langt har vært veldig spennende, da jeg syns det er interresant å lære om teknologi, samfunn og organisasjoner. Det har vært gøy å se hvordan fremtiden vil bli, og hva vi kan forvente videre i livet, for eksempel med tanke på hvordan den kunstige intelligensen utvikler seg.

Interessante temaer

Jeg syns det er veldig spennende å se på de ulike samfunnsperspektivene, og et spørsmål jeg har stilt meg selv flere ganger er hva som skjer med de ansatte som tidligere jobbet med de arbeidsoppgavene som nå blir overtatt av roboter og maskiner.

Det er vanskelig å si hva som vil skje med disse ansatte, men om man ser på utviklingen frem til nå med tanke på USA virker det som mange arbeidsplasser går tapt og mange vil bli stående uten jobb en gang i fremtiden.

De ulike temaene vi har hatt i denne delen av faget har gitt meg en vekker på alt som egentlig er blitt robotisert. Jeg er nå veldig obs og tenker meg over alt det digitale i samfunnet, samt hva som tidligere ble gjort av ansatte. Når jeg går inn i en butikk og betaler i en selvbetjent kasse, eller når jeg skriver inn et søkeord på google og senere får opp det jeg har søkt på, på andre plattformer. Sånn sett er det egentlig litt skummelt å tenke på at man blir så overvåket på smarttelefoner.

https://www.visolit.no/artikler/infographic-kunstig-intelligens-hvordan-ser-fremtiden-ut

Jeg syns denne delen av kurset har vært ledig interessant og spennende, og gleder meg til fortsettelsen. Jeg er veldig spent på neste del av kurset, samt den nye læreren, takk for nå, Arne! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.